Academic Year |
Semester |
Course name |
Hours |
Number of Students |
Theoretical |
Application |
2023-2024
|
Spring
|
Gıda Mikrobiyolojisi (Associate) - Group 4 |
2 |
2 |
148 |
Gıda Sağlığı Güvenliği ve Gıda Mevzuatı (Associate) - Group 4 |
2 |
0 |
140 |
Süt Ürünleri Teknolojisi (Associate) - Group 4 |
2 |
0 |
138 |
Organik Tarım ve Unlu Mamüller Teknolojisi (Associate) - Group 4 |
2 |
0 |
138 |
Fall
|
Meslek Etiği (Associate) - Group 2 |
2 |
0 |
216 |
Temel Mikrobiyoloji (Associate) - Group 2 |
2 |
0 |
248 |
Gıda İşleme İlkeleri (Associate) - Group 4 |
3 |
0 |
142 |
Et Ürünleri Teknolojisi (Associate) - Group 4 |
2 |
0 |
142 |
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri (Associate) - Group 4 |
2 |
0 |
142 |