Akademik Yıl |
Dönem |
Dersin Adı |
Haftalık Saati |
Öğrenci Sayısı |
Teorik |
Uygulama |
2023-2024
|
Bahar
|
Gıda Mikrobiyolojisi (Ön Lisans) - 4 Grup |
2 |
2 |
148 |
Gıda Sağlığı Güvenliği ve Gıda Mevzuatı (Ön Lisans) - 4 Grup |
2 |
0 |
140 |
Süt Ürünleri Teknolojisi (Ön Lisans) - 4 Grup |
2 |
0 |
138 |
Organik Tarım ve Unlu Mamüller Teknolojisi (Ön Lisans) - 4 Grup |
2 |
0 |
138 |
Güz
|
Meslek Etiği (Ön Lisans) - 2 Grup |
2 |
0 |
216 |
Temel Mikrobiyoloji (Ön Lisans) - 2 Grup |
2 |
0 |
248 |
Gıda İşleme İlkeleri (Ön Lisans) - 4 Grup |
3 |
0 |
142 |
Et Ürünleri Teknolojisi (Ön Lisans) - 4 Grup |
2 |
0 |
142 |
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri (Ön Lisans) - 4 Grup |
2 |
0 |
142 |