| Academic Year |
Semester |
Course name |
Hours |
Number of Students |
| Theoretical |
Application |
|
2024-2025
|
Spring
|
Gıda Mikrobiyolojisi (Associate) - Group 2 |
2 |
2 |
90 |
| Süt Ürünleri Teknolojisi (Associate) - Group 2 |
2 |
0 |
61 |
| Organik Tarım ve Unlu Mamüller Teknolojisi (Associate) - Group 2 |
2 |
0 |
64 |
| Üniversite Kültürü I (Associate) - Group 2 |
0 |
2 |
1 |
| Üniversite Kültürü II (Associate) - Group 2 |
0 |
2 |
79 |
|
Fall
|
Üniversite Kültürü I (Associate) - Group 2 |
0 |
2 |
80 |
| Gıda İşleme İlkeleri (Associate) - Group 2 |
3 |
0 |
77 |
| Gıda Teknolojileri Uygulamaları I (Associate) - Group 2 |
0 |
6 |
66 |
| Et Ürünleri Teknolojisi (Associate) - Group 2 |
2 |
0 |
60 |
| Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri (Associate) - Group 2 |
2 |
0 |
61 |
| Meslek Etiği (Associate) - Group 1 |
2 |
0 |
70 |
| Temel Mikrobiyoloji (Associate) - Group 1 |
2 |
0 |
65 |