Academic Year |
Semester |
Course name |
Hours |
Number of Students |
Theoretical |
Application |
2024-2025
|
Spring
|
Türk ve Dünya Mutfak Kültürü (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
64 |
Çocuk Hastalıklarında Beslenme ve Diyetetik Uygulamaları II (Undergraduate) - Group 1 |
3 |
2 |
84 |
Toplumda Beslenme Sorunları ve Epidemiyolojisi (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
82 |
Beslenme Eğitimi ve Danışmanlığı (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
72 |
Uygulamalı Alan Araştırması II (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
75 |
Beslenme ve Diyetetik Alan Uygulaması II (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
24 |
79 |
Seminer II (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
75 |
Fall
|
Anne ve Çocuk Beslenmesi (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
88 |
Çocuk Hastalıklarında Beslenme ve Diyetetik Uygulamaları I (Undergraduate) - Group 1 |
3 |
2 |
84 |
Toplumda Beslenme Durumunun Saptanması (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
82 |
Toplum Sağlığında Beslenme Stajı (Undergraduate) - Group 1 |
0 |
0 |
83 |
Beslenme ve Diyetetik Alan Uygulaması I (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
24 |
82 |
Seminer I (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
77 |
Uygulamalı Alan Araştırması I (Undergraduate) - Group 1 |
0 |
2 |
76 |
Enteral ve Parenteral Beslenme (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
84 |