Academic Year |
Semester |
Course name |
Hours |
Number of Students |
Theoretical |
Application |
2023-2024
|
Spring
|
Türk ve Dünya Mutfak Kültürü (Undergraduate) - Group 2 |
2 |
0 |
176 |
Çocuk Hastalıklarında Beslenme ve Diyetetik Uygulamaları II (Undergraduate) - Group 2 |
3 |
2 |
156 |
Toplumda Beslenme Sorunları ve Epidemiyolojisi (Undergraduate) - Group 2 |
2 |
0 |
158 |
Beslenme Eğitimi ve Danışmanlığı (Undergraduate) - Group 2 |
2 |
0 |
174 |
Beslenme ve Diyetetik Alan Uygulaması II (Undergraduate) - Group 2 |
2 |
22 |
204 |
Seminer II (Undergraduate) - Group 2 |
2 |
0 |
212 |
Uygulamalı Alan Araştırması II (Undergraduate) - Group 2 |
2 |
0 |
208 |
Fall
|
Anne ve Çocuk Beslenmesi (Undergraduate) - Group 2 |
2 |
0 |
176 |
Demografik Yapı ve Sağlık (Undergraduate) - Group 2 |
2 |
0 |
170 |
Çocuk Hastalıklarında Beslenme ve Diyetetik Uygulamaları I (Undergraduate) - Group 2 |
3 |
2 |
182 |
Besin İntoleransı ve Alerjiler (Undergraduate) - Group 2 |
2 |
0 |
158 |
Beslenme ve Diyetetik Alan Uygulaması I (Undergraduate) - Group 2 |
2 |
24 |
104 |
Seminer I (Undergraduate) - Group 2 |
2 |
0 |
102 |