| Academic Year |
Semester |
Course name |
Hours |
Number of Students |
| Theoretical |
Application |
|
2024-2025
|
Spring
|
Türk ve Dünya Mutfak Kültürü (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
64 |
| Çocuk Hastalıklarında Beslenme ve Diyetetik Uygulamaları II (Undergraduate) - Group 1 |
3 |
2 |
84 |
| Toplumda Beslenme Sorunları ve Epidemiyolojisi (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
82 |
| Beslenme Eğitimi ve Danışmanlığı (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
72 |
| Uygulamalı Alan Araştırması II (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
75 |
| Beslenme ve Diyetetik Alan Uygulaması II (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
24 |
79 |
| Seminer II (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
75 |
|
Fall
|
Anne ve Çocuk Beslenmesi (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
88 |
| Çocuk Hastalıklarında Beslenme ve Diyetetik Uygulamaları I (Undergraduate) - Group 1 |
3 |
2 |
84 |
| Toplumda Beslenme Durumunun Saptanması (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
82 |
| Toplum Sağlığında Beslenme Stajı (Undergraduate) - Group 1 |
0 |
0 |
83 |
| Beslenme ve Diyetetik Alan Uygulaması I (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
24 |
82 |
| Seminer I (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
77 |
| Uygulamalı Alan Araştırması I (Undergraduate) - Group 1 |
0 |
2 |
76 |
| Enteral ve Parenteral Beslenme (Undergraduate) - Group 1 |
2 |
0 |
84 |